Померла секс-символ Голлівуду 70-х Ракель Велч

Welch attending an event

Американська акторка Ракель Велч померла у віці 82 років.

За словами її менеджера, зірка померла у своєму будинку в Лос-Анджелесі після хвороби. Це сталось 15 лютого.

Велч народилася у Чикаго 5 вересня 1940 року в сім’ї англійки й болівійця.

З юності вирізнялася артистичністю, у 19 років почала виступати в аматорському театрі. У 1964-му отримала перші ролі в кіно в Голлівуді.

1966 року вона дебютувала у фільмі «Фантастична подорож».

Найбільшу популярність Ракель Велч принесли участь у фільмах «Мільйон років до нашої ери» і та сама «Фантастична подорож». За роль Констанції Бонасьє у стрічці «Три мушкетери: Підвіски королеви» акторка отримала «Золотий глобус».

The iconic movie poster of Welch

АВТОР ФОТО,GETTY IMAGES

Підпис до фото,Постер до фільму «Мільйон років до нашої ери»

У 1970-х роках приваблива зовнішність й слава привели її на обкладинку журналу Playboy.

Ракель Велч вважають одним із секс-символів 1970-х років. Вона входить до рейтингу «100 найсексуальніших зірок в історії кіно» за версією журналу Empire та до списку «100 найсексуальніших зірок XX століття» за версією журналу Playboy.

Однак попри свій публічний імідж, вона тривалий час говорила про дискомфорт щодо свого тіла, заявивши, що «її не виховували стати секс-символом, та й не в моєму характері бути такою».

«Той факт, що я стала одним з них, напевно, найпрекрасніше, найгламурніше та найбільш успішне непорозуміння», — додала вона.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>