Як ідеально підсушитися спортсмену не втративши силу


Спортивна підготовка, а особливо це стосується бодібілдингу, вимагає не тільки високої фізичної сили та витривалості, а й ідеальної форми тіла. Можна виснажувати себе тривалими тренуваннями або сидіти цілодобово в сауні, проте такий підхід не завжди дає необхідний результат. Адже ми, випалюючи свою вагу таким чином, у тому числі й втрачаємо частину сили. Інший підхід, це комбінація препаратів на основі натуральних компонентів. Це може бути корисним і для того, щоб просто коригувати свою вагу без негативних наслідків. Почнемо з того, щоб купити амінокислоти в Україні, які будуть корисні як для підтримки здоров’я, так і для спортивних занятть та контролю ваги.

Амінокислоти та жироспалюючі

Комбінація амінокислот і жиросжигающих препаратів відмінно себе зарекомендувала у спорті та при корекції ваги. Використовуючи жироспалючі препарати будьте обачні. З ними не можна робити передозування – це велике навантаження на організм. Також протипоказаний алкоголь – його необхідно вживати дуже помірно. У поєднанні з іншими препаратами завжди орієнтуйтесь на інструкцію із використання. При комбінації з амінокислотами порадьтеся зі своїм сімейним чи спортивним лікарем.

Однак бувають випадки, коли вам за станом здоров’я або через особливості вашого організму необхідно обмежити використання жироспалюючих препаратів. Тоді є другий варіант комбінації — анімокислоти та йохімбе, що є також дуже ефективно. Йохімбі стимулює чоловічий організм активно виробляти власний статевий гормон тестостерон, а також покращує витривалість, сон та апетит. І найголовніше, ця біодобавка непогано контролює вагу, що для спортсменів важливо.

Обмеження води – чи можна так робити

Серед спортсменів існує думка, що обмеження вживання води під час сушіння може сприяти скиданню ваги. Дійсно, якщо ви постійно вживали необхідну кількість води, а потім на кілька днів різко обмежуєте її споживання, це має ефект. При нестачі води частина жирів в організмі розкладається і ви сушитеся. Але якщо ви вживаєте зазначені вище препарати, цього робити не потрібно — так ви можете пошкодити свій організм. Краще сходити до сауни, застосовувати регулярний біг, контрастні обливання. Тоді ваша схема скидання або контролю ваги та форми тіла буде більш ефективною та гармонійною.
І останнє — важливо знати, що якщо ви використовуєте комбінації навіть природних препаратів, це можна робити лише періодично. Обов’язково робіть перерву на протязі міцяся як мінімум, щоб ваш організм не отримував надмірне навантаження.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>