Російські загарбники імітують відступ на Херсонщині, щоб улаштувати провокації

Окупанти вдають відступ із правого берега Херсонщини, щоб улаштувати провокації і звинуватити Збройні сили України в обстрілах мирного населення

Про це в ефірі телемарафону сказала керівник об’єднаного координаційного пресцентру Сил охорони та оборони «Південь» Наталія Гуменюк, передає УНІАН.

«Незважаючи на те, що ворог заявляє про залишення населених пунктів на Херсонщині і про тотальну евакуацію, ми відстежуємо ситуацію і усвідомлюємо, що це можуть бути певні хитрощі і військові маневри для того, щоби створити для себе правильно побудовану оборону», — сказала вона.

За її словами, в Херсоні російські військові прикидаються цивільними, зайнявши житла тих, хто залишив окуповані території.

«Вони хочуть створити картинку, що ЗСУ, зайшовши у населений пункт, почали розстріл мирного населення. Це для пабліків і пропагандистських каналів. Але ми готові до цих провокацій», — сказала речниця.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>