Росіяни вдари по центру Києва, є загиблі й травмовані

Київ

Вранці 10 жовтня у столиці України прогриміли вибухи. Є травмовані та загиблі внаслідок кількох влучань у різних місцях

Про це розповів мер Києва Віталій Кличко.

«Столиця під атаками російських терористів! Ракети вразили об‘єкти в центрі міста (в Шевченківському районі) та в Солом‘янському районі. Повітряна тривога, а значить і загроза, триває», — написав він.

Мешканців столиці закликали під час тривоги перебувати в укриттях.

«У місто, якщо немає гострої потреби, сьогодні краще не виїжджати. Про це ж прошу і мешканців передмість — не їхати сьогодні в столицю», — наголосив він.

Центральні вулиці Києва перекрили правоохоронці, працюють рятувальні служби.

Усі підземні станції метро працюють як укриття. Рух поїздів червоною лінією призупинено.

Також тимчасово зачинений пересадочний вузол «Театральна — Золоті ворота». Про відновлення роботи метрополітену буде повідомлено додатково.

У деяких районах міста є перебої зі світлом та інтернетом.

Речниця ДСНС Світлана Водолага у коментарі Суспільному сказала, що є травмовані та загиблі внаслідок кількох влучань у Києві різних місцях.

Усі поїзди в Києві прибувають та вирушають за графіком, вокзал відчинено для пасажирів із квитками, підземні укриття працюють, очікування на рейс можливе в укриттях, кажуть в Укрзалізниці.

«Кільцева електричка продовжує рух столицею чітко за розкладом», — йдеться у повідомленні.

Раніше мер столиці Віталій Кличко повідомляв: «Кілька вибухів у Шевченківському районі — в центрі столиці. Всі служби слідують на місця. Деталі згодом.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>