Ударом біля Золотого на Луганщині ЗСУ знищили й поранили майже 60 російських військових

ЗСУ

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ в суботу, 1 жовтня.

«Російські окупаційні війська продовжують зазнавати втрат у живій силі, озброєнні та військовій техніці. Лише в результаті вогневого ураження ворожого об’єкта в районі Золотого Луганської області противник втратив близько 60 осіб загиблими та пораненими, а також чотири одиниці військової техніки», – йдеться у повідомленні.

Також Генштаб додав, що російське військове керівництво ретельно намагається приховати втрати особового складу у цій війні.

Повідомляється також, що для підтримки дій наземних угруповань з початку доби 1 жовтня авіація Сил оборони України завдала 21 удар. Підтверджено ураження опорного пункту противника, 17 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також трьох зенітних ракетних комплексів. Крім того, українськів підрозділи протиповітряної оборони збили один БпЛА.

Ракетні війська й артилерія уразили чотири командних пункти, чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки росіян. Також в зону ураження потрапили два склади з боєприпасами.

Окрім цього, за добу Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Козача Лопань, Бахмут, Весела Долина, Зайцеве та Первомайське в Харківській і Донецькій областях.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>