Останній політ королеви Британії став найбільш відстежуваним рейсом

5 мільйонів людей спостерігали за літаком із труною королеви Великої Британії Єлизавети II з Единбурга до Лондона, і цей політ став найбільш відстежуваним в історії.

Про це повідомив сайт відстеження польотів Flightradar24, пише «Європейська правда» з посиланням на Reuters.

Загалом 4,79 мільйона людей спостерігали за польотом у прямому ефірі онлайн, а ще чверть мільйона людей дивилися його на каналі YouTube.

Компанія заявила, що безпрецедентні 6 мільйонів людей намагалися стежити за польотом протягом першої хвилини після того, як Boeing C17A Globemaster увімкнув транспондер в аеропорту Единбурга, що вплинуло на стабільність платформи.

«Через 70 років після її першого польоту як королева на борту BOAC Argonaut «Atalanta», останній політ королеви Єлизавети II став найбільш відстежуваним польотом в історії Flightradar24″, — повідомив директор з комунікацій компанії.

Flightradar24 повідомив, що цей рейс більш ніж удвічі перевищив попередній рекорд у 2,2 мільйони людей, коли спікер Палати представників США Ненсі Пелосі прилетіла з візитом на Тайвань у серпні.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>