Вибухи в Мелітополі: зруйновано будівлю, де окупанти готувалися до “референдуму”

Вибухи в Мелітополі: зруйновано будівлю, де окупанти готувалися до “референдуму”

Біля захопленого Росією Мелітополя Запорізької області вночі пролунали чотири вибухи, внаслідок яких було зруйновано будівлю, де російські окупанти готувалися до так званого “референдуму”.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Також, за його словами, частково пошкоджено одну з найбільших військових баз росіян.

“Окупанти мали чергову “пекельну ніч” на території міста Мелітополя. Чотири рази вони десь не там курили. І сьогодні вже, за попередньою інформацією, можемо сказати, що у селі Мирне, яке знаходиться за 10 км від Мелітополя, зруйновано одну з установ, яка відповідала за підготовку референдуму. Трохи пізніше дамо деталі, коли ми матимемо фото/відео підтвердження”, – сказав Федоров.

Мер також додав, що частково пошкоджено одну з найбільших російських військових баз у Мелітополі, яка розташована на території моторного заводу “Автоцвітліт”. Федоров зазначив, що трохи згодом зможе розповісти конкретніші подробиці.

“Підсумувавши це, можна сказати абсолютно точно: ворогові на нашій території некомфортно, на нього не чекають. І зовсім скоро ми розраховуємо, що буде жест доброї волі – вихід з нашого тимчасово окупованого Мелітополя, оскільки щодня вже протягом трьох тижнів у них щось трапляється. Очевидно, курити вони розучилися”, – підсумував міський голова.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>