У Донецьку стався вибух в «адміністрації» Пушиліна, почалася пожежа

У Донецьку стався вибух у так званій адмінстрації маріонеткового ватажка російського терористичного угруповання «ДНР» Дениса Пушиліна

Про це повідомляють у місцевих телеграм-каналах, а також у російських пропагандистських ЗМІ.

За даними російських пропагандистських ЗМІ, потрапляння відбулося у фасад будівлі, також постраждали праве крило та верхній поверх.

Раніше у телеграм-каналах поширювалася інформація про те, що Пушилін міг постраждати під час вибуху, однак сьогодні об 11.36 він виклав відео, у якому прокоментував вибухи в так званій адміністрації.

Як йдеться у повідомленні, у Донецьку стався вибух у так званій адмінстрації маріонеткового ватажка російського терористичного угруповання «ДНР» Дениса Пушиліна.

«У центрі Донецька зафіксовано пряме влучення в адміністрацію Пушилина внаслідок українського обстрілу, повідомили в адміністрації голови ДНР. За інформацією Донецького агентства новин, у будівлі почалася пожежа через влучення снаряда», — пише пропагандистське видання ТАСС.

У місцевих телеграм-каналах опублікували фото зі зруйнованою будівлею.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>