Завдали шість ударів ракетами С-300: у Миколаєві повідомили про обстріли міста та області

Завдали шість ударів ракетами С-300: у Миколаєві повідомили про обстріли міста та області

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що зранку, 23 липня, місто обстріляли шістьма ракетами С-300. Також окупанти завдали ударів по населеним пунктам області.

Про це він написав у Telegram.

“Вдень та ввечері, 22 липня, через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави та чагарників в Корабельному районі міста. Зранку, 23 липня, близько 04:20, ворог завдав удару по місту шістьма ракетами С-300. Внаслідок обстрілів відбулося займання на території складського приміщення та сухої трави на відкритій території. Інші влучання були по околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється.” – йдеться у дописі.

Також, у Миколаївському районі 22 липня, внаслідок ворожих обстрілів в лісовому господарстві Галицинівської громади виникло загоряння хвойної підстилки та лісових насаджень, а у с. Галицинове Галицинівської громади відбулося займання житлового будинку. Постраждалих немає.

“У Баштанському районі продовжуються обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської й Широківської громад. Влучання були за межами населених пунктів. Так, вдень, 22 липня, внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави на відкритій території в с. Новоєгорівка та двічі в с. Соколівка Березнегуватської громади”, – додали в ОВА.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>