Уряд готує законопроєкт, що дозволить виробляти в Україні Байрактари

Bayraktar Байрактар

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабінету Міністрів.

«Серед іншого, це дозволить побудувати в Україні завод із виробництва та обслуговування славнозвісних безпілотників «Байрактар», — зауважив очільник Уряду.

Прем’єр-міністр наголосив, що уряд постійно посилює співпрацю з міжнародними партнерами в питаннях безпеки. Зокрема, він подякував Європейському Союзу за рішення про виділення п’ятого траншу на 500 млн євро для забезпечення України необхідною зброєю.

«Це чергове важливе рішення, яке дозволяє нам змінити паритет у всіх видах озброєння на користь нашої армії на полі бою», — зауважив Денис Шмигаль.

Крім того, Уряд під час засідання затвердив залучення чергового гранту від Сполучених Штатів у розмірі $4,5 млрд. Кошти, за його словами, надійдуть через Цільовий фонд, створений Світовим банком.

«Це наочна демонстрація того, що наші союзники продовжують міцно стояти поруч з Україною і допомагають нам наблизити перемогу», — наголосив Денис Шмигаль.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>