ООН засудила ракетний удар по Вінниці, але навмисно не згадала, що винна Росія

ООН засудила ракетний удар по Вінниці, але не згадала, що винна — Росія

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш засудив ракетний удар по Вінниці учора. Проте пресслужба сайту організації, яка цитувала слова високопосадовця, і словом не обмовилася про те, що саме РФ є причетною до цього кривавого теракту.

«Генсек вражений сьогоднішнім ракетним обстрілом Вінниці, в результаті якого, за повідомленнями, загинули щонайменше 22 людини, в тому числі троє дітей, і понад 100 отримали поранення, — повідомляє пресслужба ООН. — Генеральний секретар засуджує будь-які напади на цивільне населення або цивільну інфраструктуру і знову закликає до відповідальності за такі порушення».

14 липня країна-терорист Росія завдала ракетного удару по Вінниці. Три ракети влучили у будівлю з офісними приміщеннями та приватною клінікою, повністю зруйнувавши медустанову. 23 особи загинули, серед них троє дітей. За медичною допомогою звернулась 91 людина, 52 з них знадобилося стаціонарне лікування. Серед ушпиталених четверо дітей. Стан 34 постраждалих важкий.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>