Окупанти заявили про перехід Запорізької АЕС під контроль Росії з вересня, — Енергоатом

ЗАЕС окупанти

Про це інформує в телеграмі Енергоатом.

«Рашистські загарбники не припиняють залякувати працівників Запорізької атомної електростанції та погрожувати енергодарцям. Вчора, 15 червня, один з представників «влади» окупантів, хтось, на ім’я Олександр Геннадійович, з позивним «волга», який, за його словами, «катається тут від адміністрації», зібрав керівників структурних підрозділів ЗАЕС.

До відома працівників електростанції він довів інформацію, що з 1 вересня 2022 року ЗАЕС повністю перейде під контроль Росії та, відповідно, Росатому. Мовляв, готуйтесь зустрічати нове керівництво та працювати за новими правилами», — йдеться в повідомленні.

У Енергоатомі наголошують, що така заява неможлива, адже Запорізька АЕС працює і працюватиме в українській енергосистемі та відповідно до українського законодавства: «Її тимчасове захоплення російськими військовими жодним чином не означає передачу станції країні-агресору».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>