Велика Британія надає Україні загальний пакет допомоги на $2 млрд

британія україна

Про це заявив постійний представник Великої Британії при ОБСЄ Ніл Буш під час засідання Постійної ради ОБСЄ у Відні, передає Укрінформ.

За його словами, Британія й надалі робитиме все можливе, щоб Україна досягла успіху. Партнери G7, каже він, посилюють тиск на режим Путіна за допомогою жорстких санкцій.

Велика Британія надає загальний пакет гуманітарної, економічної та військової підтримки вартістю $2 млрд, включаючи пакет на $272 млн для гуманітарних організацій на місцях, які забезпечують життєво важливі медичні та продовольчі постачання», — зауважив Буш.

Він зазначив, що РФ свідомо веде війну проти України, не роблячи відмінності між військовими та цивільними об’єктами, не рахуючись з українським народом, його історію чи культурою.

«За останні два з половиною місяці українці показали всьому світу, що жодна сила не може подолати безстрашну міць та мужність народу, який вирішив бути вільним. Скільки б не потребувалося часу, ми сповнені рішучості домогтися перемоги України та відновлення її суверенітету», — додав Буш.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>