Лукашенко боїться бунту армії

Білоруський громадський діяч, керівник «Білого легіону» Сергій Бульба вважає, що Лукашенко боїться, що білоруська армія перейде на бік України, а потім повернеться визволяти Білорусь від диктатора, тому війська ганяють біля кордону для замилювання очей Путіна, а не залучають у війну на боці Росії
Громадський діяч розповів про це в етері Еспресо.TV.

«Білоруські війська не беруть участь у війні Росії проти України. Це принципова позиція. Самопроголошений президент Білорусі Лукашенко реально боїться, що коли він відправить своє військо воювати з Україною, то військові перейдуть на бік України. А потім прийдуть визволяти від самого Лукашенка Білорусь», — зазначив Бульба.

Керівник «Білого легіону» наголосив, що білоруську армію «ганяють» туди-сюди поблизу кордону з Україною, щоб показати президенту країни-агресорки Росії Путіну, що щось робиться, проводиться якась підготовка.

«Але зверніть увагу, немає ніякої згадки про підготовку ні тилових, ні медичних служб. А саме ці другорядні свідчення й доводять, що білоруські війська нікуди вводитися не будуть», — зауважив Сергій Бульба.

Щодо елітних білоруських силових структур, громадський діяч повідомив, що силовики з кінця 1990-х рр використовувалися виключно для придушення повстань у самій Білорусі, апогеєм чого став 2020-й рік.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>