Після поразки в Україні Путін може анексувати Білорусь, — експерт

Засновник ініціативи білоруських силовиків проти Лукашенка BYPOL Олександр Азаров вважає, що після поразки в Україні Путін може анексувати Білорусь, оскільки йому потрібні хоч якась перемога
Таку думку він висловив в ефірі телеканалу «Еспресо».

«Ми прекрасно розуміємо, що якщо Путін програє війну проти України, то йому потрібна буде хоч якась перемога. Перемога в Білорусі також підніме його рейтинг. Анексія Білорусі може бути абсолютно без крові. Більшість білоруських генералів та представників спецслужб з задоволенням продадуть батьківщину і перейдуть на бік Росії. Лукашенко звісно хоче бути царем в Білорусі.Його точно не влаштовує така доля, як і Януковича», — пояснив Азаров.

Азаров також наголосив, що у своєму бажанні втримати владу в Білорусі Лукашенко готовий продати незалежність своєї країни Путіну.

«Лукашенко продає Путіну незалежність та ресурси Білорусі. Однак, все одно він балотується і хоче надовго залишитися президентом Білорусі. Його точно не влаштує доля Януковича. Тому, ми прекрасно розуміємо, яким способом можна скинути Лукашенка. Тільки за допомогою сили. І ми прекрасно розуміємо, що може постраждати цивільне населення, але іншого виходу немає», — додав Азаров.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>