До України з-за кордону за добу повернулася понад 31 тисяча осіб

До України за минулу добу з-за кордону прибула понад 31 тисяча осіб, 27 тисяч з яких – українці. Крім того, оформлено понад 460 транспортних засобів з гуманітарними вантажами
Про це повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, передає «Еспресо. Захід».

Окрім того за добу 10 квітня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули понад 70 тисяч осіб та більше 15 тисяч транспортних засобів. Дані показники, у порівнянні з попередньою добою, вказують на помірне зменшення пасажиропотоку.

З України минулої доби вибули майже 39 тисяч осіб. Понад 27 тисяч з них перетнули кордон через українсько-польську ділянку, решта прослідували до інших країн-членів ЄС та Молдови.

У Держприкордонслужбі нагадують, відстежувати завантаженість пунктів пропуску для перетину кордону до ЄС і Молдови (у Чернівецькій області) можна на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. Дані оновлюються кожні три години.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>