РФ готується до затяжної війни проти України та прагне відсвяткувати перемогу 9 травня, — Центр при РНБО

Росія готується до тривалої війни та зміщує акценти, щоб 9 травня показати перемогу на Сході України

Про це заявили в Центрі протидії дезінформації.

«Центр протидії дезінформації при РНБО України: росія готується до затяжної війни в Україні. Російська пропаганда активно поширює тези: «перший етап спецоперації продемонстрував результати», «денацифікація йде за планом», «Донбас може розраховувати на безпеку»», — зауважили в ЦПД.

У Центрі при РНБО назвали очевидним те, що відведення російських військових на Київщині та Чернігівщині є передислокацією.

«Як повідомляє CNN з посиланням на дані розвідки США, зараз Росія зміщує акцент, щоб продемонструвати перемогу 9 травня на Сході України . Але це будуть лише проміжні підсумки затяжної війни, оскільки Путін націлений святкувати власну перемогу 9 травня незалежно від того, якою буде реальна ситуація в Україні», — наголосили в Центрі протидії дезінформації.

У ЦПД додали, що Україна усвідомлює, що навіть попри санкцій і невдачі бліцкриґу РФ не полишить спроб захопити всю країну, а зміщення поля бою не означає припинення російських повітряних атак ракетами великої дальності та літаками по всій іншій частині України.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>