«Путін програв війну Україні та підлягає відстороненню або ліквідації»: Центр досліджень армії закликав росіян врятувати майбутнє їхніх дітей

путлер

Про це йдеться в його зверненні.

«Володимир Путін станом на 23:00 27 лютого 2022 року програв війну в Україні та підлягає негайному усуненню від влади чи фізичної ліквідації. Це експертне звернення до небайдужих росіян — дійте, якщо ви бажаєте менш страшного майбутнього для своєї країни та своїх дітей. Знаходження Путіна на вершині управлінської ланки російської влади з 27 лютого 2022 року несе крайню загрозу всьому світу — в силу потенційної можливості застосування ядерної зброї, а також масованих ракетних ударів», — зазначив Валентин Бадрак.

Він додав, що Володимир Путін небезпечний для людства, бо здатен віддати найбезглуздіші накази: удар по ЧАЕС, ядерних об’єктах України, дамбі Київського моря.

«Для Путіна питання людських цінностей втратило сенс, не здатне оцінювати ситуацію з погляду загальнолюдського існування. Безнадійно хворий мозок кремлівського диктатора харчується катастрофами, жертвами та збитками світу, і це має стати предметом негайних рішень у Росії. Зволікання загрожує жахливими наслідками для самої Росії та всього світу», — наголосив Валентин Бадрак.

За його словами, негайна зміна президента РФ — необхідність для збереження майбутнього людства, а прихід до влади будь-якого силовика може врятувати Євразію від глобальних катастроф.

«Ідеальною формулою вирішення глобальної кризи, створеної Володимиром Путіним, є її фізична ліквідація», — зауважив очільник Центру досліджень армії.

Він додав, що було б справедливо тому, «хто втратив почуття реальності, піти в небуття» заради майбутнього РФ, Європи й усього світу.

«Путін приміряв костюм Гітлера і зробив це незграбно. Але, як і лідер нацистів, Путін рішуче знехтував людськими цінностями. Живучи стереотипами КДБ радянських часів, Путін здатний поставити мир на межу світової, глобальної катастрофи. Зупинити Путіна — завдання світлих сил сьогодення!» — наголосив очільник Центру досліджень армії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>