Канада планує розширити співпрацю з Україною в оборонній промисловості

ЗСУ

Про це йдеться на сайті Укроборонпрому.

“Уряд Канади в особі Канадської комерційної корпорації звернувся з відповідним офіційним листом до Державного концерну «Укроборонпром». Йдеться не лише про будівництво патронного заводу, але й про будівництво заводів з виробництва пороху та капсулів”, – про це повідомляє радник генерального директора ДК “Укроборонпром” Катерина Рогач.

Нагадаємо, 1 червня цього року Державний концерн “Укроборонпром” та уряд Канади в особі Канадської комерційної корпорації досягли домовленостей про співробітництво у сфері стратегічної безпеки, оборони, аерокосмічної діяльності та виробництва боєприпасів, підписавши відповідний Меморандум.

У рамках Меморандуму ДК “Укроборонпром” та Державна акціонерна холдингова компанія “Артем”, що входить до складу Концерну, підписали з канадськими партнерами відповідну Угоду.

5 листопада Канадська комерційна корпорація, яка відповідає за реалізацію цього проєкту з канадської сторони, ініціювала зміни до Меморандуму та Угоди, суттєво розширивши співпрацю в оборонній промисловості. Так, окрім будівництва патронного заводу, канадська сторона пропонує будувати заводи з виробництва пороху та капсулів для забезпечення замкнутого циклу виробництва патронів на території України.

Запуск цього міжнародного проєкту покликаний зміцнити обороноздатність України.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>