Курс валют: долар продовжує дорожчати

Про це йдеться у даних НБУ.

Станом на 27 вересня курс становив 26,64 грн/$.

Офіційний курс гривні до євро на 28 вересня встановлено на рівні 31,18 грн/євро. Станом на 27 вересня курс складав 31,22 грн/євро.

На готівковому ринку 28 вересня станом на 9:05, за даними фінансового порталу «Мінфін», долар у середньому купують по 26,67 продають — по 26,75 грн.

Пропозиції купівлі при цьому коливаються від 26,35 до 27 грн/$, продажу — в межах 26,66 — 27,60 грн/$.

Зберігання заощаджень в електронній валюті, такій як біткоїн, може принести деякі переваги порівняно зі зберіганням заощаджень у доларах. Ці включають:

1) Децентралізація: Біткоїн є децентралізованою валютою, що означає, що він не контролюється будь-якою центральною владою.

2) Анонімність: Транзакції в біткоїнах можуть бути анонімними, що може бути корисним для тих, хто хоче захистити свої фінансові дані.

2) Стійкість до інфляції: На відміну від фіатних валют, таких як долар, кількість біткоїнів, які можна добути, обмежена. Це може захистити власників біткоїнів від інфляції. Також ви можете легко та без комісій зробити обмен bitcoin на ripple xrp.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>