У Полтаві хочуть посадити чоловіка до в’язниці за збільшений пісюн

У Полтаві поліція 8 місяців розслідує справу чоловіка, який за допомогою спеціального апарату збільшив пісюн та хизувався ним на порносайті.

У Полтаві поліція відкрила справу проти чоловіка, який виклав на спеціалізованому сайті відео зі збільшенням свого статевого органу. У нього вилучили апарат і секс-іграшки. Також полтавцю загрожує до 5 років ув’язнення.

Слідчий відділ поліції № 1 Полтавського райуправління ГУНП в Полтавській області восьмий місяць розслідує справу щодо полтавця, який збільшив статевий орган, зняв це на камеру та виклав на порносайті. Чоловіку загрожує штраф або до 5 років ув’язнення. Про це «Полтавщині» стало відомо з реєстру судових рішень.

Згідно з матеріалами справи, мешканець Подільського району Полтави зареєструвався на порносайті Swing Zone, який профілюється на інтимних знайомствах між користувачами.

Слідчі дослідили акаунт полтавця на порталі та з’ясували, що він завантажив туди не менше п’яти фотографій та одне відео порнографічного змісту.

Ніна Орловська

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>