Держсекретар США висловив подяку Україні за допомогу в евакуації людей з Афганістану

Держсекретар США висловив подяку Україні за допомогу в евакуації людей з Афганістану

Державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен висловив подяку Україні за допомогу в евакуації людей із захопленого “Талібаном” Афганістану.

Блінкен був присутній на зустрічі президентів України Володимира Зеленського та США Джо Байдена і згодом зробив допис на своїй сторінці у Twitter у якому відзначив, що йому було приємно приєднатися до зустрічі глав держав.

“Американо-українське партнерство міцніше, ніж будь-коли, і ми віддані світлому і процвітаючому майбутньому України. Я дякую Україні за її допомогу в евакуації тих, хто знаходиться в групі ризику в Афганістані”, – зауважив Блінкен.

Нагадаємо, американські військові остаточно залишили Афганістан – так офіційно закінчилася найдовша в історії Сполучених Штатів війна, яка тривала майже 20 років. Про завершення війни в Афганістані 31 серпня оголосив президент США Джо Байден.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>