Зеленський відзначив державними нагородами ДБРівців, причетних до штурму Музею Гончара

Президент України Володимир Зеленський до Дня Незалежності відзначив державними нагородами працівників ДБР, причетних до штурму Музею Гончара у 2020 році, коли в стінах закладу проходила виставка картин з колекції родини п’ятого Президента України Петра Порошенка, передає «П»ятий телеканал».

Про таке поінформувала народна депутатка від «Європейської Солідарності» Софія Федина в себе на Facebook-сторінці.

«Виявляється, Зеленський відзначив на День Незалежності своїх посіпак з ручного ДБР, які за ці два роки хіба відзначилися тим, що масово штампували справи проти опозиції, ветеранів, волонтерів, діючих військовослужбовців, майданівців», – зауважила вона в дописі.

«Зокрема перший у списку отримувачів ордена Богдана Хмельницького фабрикував справу щодо картин родини Порошенка у Музеї Гончара. Це ця кампашка окреслила Революцію Гідності, як масові заворушення із застосуванням сили. Це туди повернулися регіонали із заслання… під патронатом Зе. І так, це наслідок вибору громадян, які віддали голоси за «слуг», – прокоментувала представниця парламентської фракції.

Нагадаємо, у вересні торік Вищий антикорупційний суд зобов’язав відкрити справу проти слідчих Державного бюро розслідувань, які штурмували Музей Івана Гончара, де була розміщена виставка картин п’ятого Президента України Петра Порошенка.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>