В Україні можливе розміщення американських військових у випадку необхідності

Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков наголошує на важливості посилення санкцій проти компаній, причетних до будівництва газопроводу “Північний потік 2”. Також він підтримує розгортання сил протиповітряної оборони (ППО) у відповідь на мілітаризацію Чорного моря російською стороною і підготовку до розміщення на окупованому нею Кримському півострові ядерної зброї. 

Важливим є розширення безпекового пакета для України. У першу чергу – шляхом розгортання сил ППО, навіть шляхом розміщення американських підрозділів. Наше законодавство це дозволяє.

Олексій Рєзніковміністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Він наголосив, що РФ уже де-факто окупувала Азовське море і тотально змінила баланс у Чорному, повністю його мілітаризувала.

“Ми особливо занепокоєні діями РФ, які спрямовані на підготовку Криму до розгортання там ядерної зброї. Саме з опорою на Крим Росія здійснює військові операції на Близькому Сході та в Африці, впливає на Балкани”, – зазначив віце-прем’єр.

Те ж саме наразі, за його словами, відбувається з проектом “Північний потік 2”.

Три країни Балтії опиняться під страшенним тиском. Так само під прямою загрозою опинилась Польща. Для України та країн Балтії – це майже гарантована ескалація, а для решти Європи – тотальна залежність у майбутньому і гарантований шантаж. Я переконаний, що треба посилити санкції проти компаній, які втілюють цей проект, і не допустити його запуску. Важливим є розширення безпекового пакета для України.

Олексій Рєзніковміністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

1 comment to В Україні можливе розміщення американських військових у випадку необхідності

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>