Після конфлікту з Усиком українського борця Грицая вигнали зі збірної, та забрали до армії

Богдан Грицай

Про це Грицай повідомив у facebook.

За його словами, через реорганізацію Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного, його звільнили з посади викладача та позбавили можливості готуватися до відбору на Олімпіаду в Токіо, передає «Еспрессо».

«Спочатку мене виселили з гуртожитку, а потім на додачу незаконно звільнили.

Іншого від рейдерів та прибічників руского міра очікувати й не варто було.

Але боротьба триває!», — запевнив Грицай.

Він додав, що після звільнення з коледжу, йому прийшла повістка до військкомату і тепер він служить у прикордонних військах.

«Іноді доводиться робити вибір  між своїми інтересами та інтересами майбутнього держави. Тут вибір був очевидний. Після звільнення з посади викладача коледжу прийшла повістка до військкомату. Медкомісія і… Тепер маю честь бути військовослужбовцем державної прикордонної служби України! Слава Україні!», — написав Грицай.

Навесні 2020 року борець вільного стилю кинув виклик Олександру Усику за зневажливі вислови до вболівальників та запропонував боксеру провести поєдинок за правилами змішаних єдиноборств. Також Грицай звинуватив Усика у просуванні «руского міра».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>