Колишній “Слуга народу” Юрченко скоїв ДТП під наркотиками

Колишній “Слуга народу” Юрченко скоїв ДТП під наркотиками

Сьогодні, 8 липня, у Львові Олександр Юрченко, народний депутат, який балотувався до Верховної Ради від політсили “Слуга народу” скоїв дорожньо-транспортну пригоду, передає телеканал «Прямый».

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат України Гео Лерос.

“Сьогодні Юрченко на своєму незадекларованому Мустангу ледь не вбив людей, перебуваючи під кайфом, влетів у Фольксваген у Львові. Після аварії він намагався втекти, його затримали місцеві. У його крові були знайдені важкі наркотики, дивіться фото в пості”, – написав Лерос.

Водночас Лерос звернувся до президента Володимира Зеленського “ти ж обіцяв посадити Юрченка за те, що він з його господарем Холодовим вимагав хабар за законопроєкт по відходам”.“Це так вони з Тищенко форуми проводять? Ти покриваєш цих виродків, але скоро над твоїм кодлом може відбутися самосуд!”, – додав Лерос.

Він нагадав, що голова офісу президента  – головний корупціонер країни, а його кум торгував героїном.

“Інший член вашої банди пан Холодов займається рейдерством, а його раб Юрченко не відповідає за скоєнні корупційні злочини та під кайфом давить людей своїм спортивним авто, бо відчуває безкарність. Нагадаю, пів року тому НАБУ зафіксувало та оприлюднило відео, де Юрченко вимагав, а потім отримав хабар, але спокійно перебуває на волі, бо голосує за будь-які ваші забаганки. Це все відбувається, через те, що всі бачать, як президент плює на закони!”, – резюмував він.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>