Екс-міністр Степанов втік з України

НАБУ підозрює Степанова у розкраданні бюджетних грошей – ЗМІ

Національне антикорупційне бюро України підозрює колишнього міністра охорони здоров’я України Максима Степанова в розкраданнях на закупівлі, а також в розкраданнях на бюджетному фінансуванні трансплантології.

Про це повідомив Telegram-канал “Шептун”.

“За інформацією джерел в МОЗ, Степанов вже покинув територію України, але, навіть ударившись в бігу, колишній міністр продовжує інтригувати. Степанов веде кампанію проти нових заступників Віктора Ляшко”, – сказано в каналі.

Також наголошується, що піар-менеджер Степанова Вадим Арістов через ЗМІ “намагається на старті дискредитувати нових заступників міністра, щоб Степанову в майбутньому було простіше пояснить появу компрометуючих його фактів”. Згідно с джерел, Степанов переїхав пожити в одну з країн ЄС на певний час, не афішуючи місце свого перебування.

Співрозмовники каналу в парламенті повідомляють, що ні “Батьківщина” в Раді, ні “Опозиційна платформа – За життя” підтримувати екс-міністра не збираються.

НАБУ підозрює Степанова у розкраданні бюджетних грошей – ЗМІ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>