Через емоційне вигорання міністр економіки Нідерландів на три місяці йде у відпустку

Міністр економічних та кліматичних справ Нідерландів Бас ван Ваут упродовж трьох місяців не буде виконувати свої обов’язки через вигорання
Про це повідомляє пресслужба уряду Нідерландів.

Уряд оголосив, що ван’т Ваута на посаді замінить міністр закордонних справ Стеф Блок, а портфель Блока тимчасово перейде міністру іноземної торгівлі і співпраці з розвитку Сігріду Каагу.

Через значну кількість обов’язків у міністра економіки у відомстві додатково призначать державного секретаря, який відповідатиме за кліматичні та енергетичні питання.

Уряд побажав ван’т Вауту успішного відновлення.

42-річний ван Ваут вступив на посаду міністра економічних і кліматичних справ у січні 2021 року. До цього він пів року був держсекретарем із соціальних питань та зайнятості. Ваут є членом Народної партії за свободу та демократію, від неї потрапив до Палати представників. Також він був заступником голови партії та речником Міністерства внутрішніх справ.

Ваут входив у топ-10 виборчого списку своєї партії, з якої він увійшов до парламенту у 2012 році. У минулому він був політичним помічником чинного прем’єра Марка Рютте.

ВООЗ називає емоційне вигорання синдромом. Він є результатом хронічного стресу. Головні три симптоми: почуття виснаження та втоми; підвищена ментальна віддаленість від роботи, відчуття негативу та цинізму; зниження професійної ефективності.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>