YouTube з червня почне вставляти рекламу у всі відео

З 1 червня відеохостинг YouTube вставлятиме рекламні ролики в усі відео, розміщені на платформі.

Про це повідомляє пресслужба сервісу.

Такі нововведення передбачені оновленим “договором використання”, який з листопада 2020 року запровадили у США, а з 1 червня 2021-го вони запрацюють і в інших країнах.

“Ви надаєте YouTube право монетизувати свій контент в сервісі. Ця угода не дає вам права на будь-які виплати. Починаючи з 1 червня 2021 року будь-які платежі, які ви можете отримати від YouTube відповідно до будь-якої іншої угоди між вами та YouTube будуть розглядатися як роялті”, – йдеться в повідомленні.

Керівництво платформи закликає блогерів до 31 травня надати сервісу Google AdSense інформацію про ІПН, ім’я юридичної особи та комерційну назву.

Якщо автори контенту не відправлять податкові відомості, YouTube зможе утримувати до 24% їх доходів від переглядів. Самі ж блогери від реклами грошей не отримають.

Раніше вона з’являлася тільки на каналах, які брали участь в партнерській програмі. Це були канали з аудиторією в мінімум 1000 підписників і 4000 годин загального часу перегляду за останній рік. Автори таких сторінок отримували частку доходу від реклами.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>