В Минобороны Украины работают 65 советников из стран НАТО

Об этом сообщил министр обороны Степан Полторак на своей странице в Facebook.

Фото Степан Полторак.

Он подчеркнул, что сотрудничество с НАТО за последние годы приобрело широкие масштабы практически по всем направлениям:

«Наша співпраця з Альянсом за останні 3 роки набула широких масштабів практично за всіма напрямками. Значно виріс військово-політичний діалог, регулярно працює комісія «Україна – НАТО». Ми відчуваємо дуже добру допомогу в питаннях пов’язаних з реформуванням Збройних Сил України: це і відпрацювання документів оборонного планування, починаючи з Військової Доктрини і завершуючи Законом Украіни «Про національну безпеку України», розробка якого знаходиться на стадії завершення.
Надзвичайно потрібною та потужною допомогою Альянсу є Комплексний пакет допомоги , затвердженого в 2016 році на засіданні Альянсу в Польщі.


Надважливою є дорадча допомога, яку ми отримуємо від країн-партнерів. Всього в Міністерстві оборони України працює 65 радників, які надають всебічну допомогу. Важливими є і багатонаціональні навчання, які регулярно проводяться з нашими партнерами та прискорюють набуття сумісності українських ЗС із силами НАТО.«, — отметил Полторак.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>