Саакашвили в поисках янтаря по ошибке попал в гранитный карьер

Михеил Саакашвили попал в конфузную ситуацию во время своей поездки на Ровенщину.

Так, пресс-служба Саакашвили опубликовала видео, на котором видно, как экс-глава Одесской ОГА едет по Роввенщине в поисках янтаро-добытчиков, но натыкается на грузовик, который перегораживает дорогу.

Саакашвили говорит в камеру, что эта машина преграждает путь на клондайк. Водитель пытается объяснить, что не пускает Саакашвили дальше, потому что по технике безопасности вперед проходят подрывные работы.

Как пояснила местная журналистка Инна Билецкая, Саакашвили, судя по местности вокруг, приехал не на клондайк янтаря, а на местный гранитный карьер. Его не пустили из-за подрывных работ на карьере.

«Дарагой Міхаіл!
Якщо все те саме, що ми чули тут про Одеську область, всі детальні викриття, в які нам вірилось на відстані така сама правда, як і ваші бурштинові пригоди, то всьо з вами ясно. 
Дарагой Міхаіл, бурштиновий край – це не дикі території, де бурштин їдять, з нього шиють одяг, ним вкриваються, лише ним торгують і лише його добувають. 
Дарагой Міхаіл, ви не повірите, тут ще й печуть хліб, вчать дітей, добувають інші корисні копалини. 
Дарагой Міхаіл, приїхати під гранітний кар’єр, коли там проводять вибухові роботи, і природньо перекривають дороги вантажним транспортом, як це передбачено нормами безпеки, і зробити з цього красіву картинку – це канєшно мегафан, але ніякого відношення до реальності немає. Виходить «СКАНДАЛЫ. ИНТРИГИ. РАССЛЕДОВАНИЯ».
Дарагой Міхаіл, в вантажівці – працівник кар’єру, а не агент бурштинової мафії. 
І ті, хто працює під мвсним дахом настільки круті, і настільки по бєзпрідєлу, шо в дупі вони мали від вас з замовленим прес-кортежем ховатися. 
– Всем чужакам закривают так дорогу, чтобы как уничтожается там природа никто не знал. 
То оце ви в Одесі розкажете. У нас тут чужакам не так перекривають. 
Попрошу вас бути уважнішим до деталей і більше думати про правду і як не здаватись смішним, а не те як захєрачіти в ютуб популярний відос, дарагой Міхаіл!» — написала журналист.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>