Воронєж почали бомбити

падіння у Воронежі безпілотника
У російському Воронежі сьогодні, 9 червня, пролунали вибухи. За попередніми даними, безпілотник врізався у багатоповерховий будинок

Про це повідомив місцевий губернатор Олександр Гусєв.

«За попередніми даними, на вулиці Бєлінського у Воронежі впав БПЛА. Спецслужби працюють на місці. Подробиці пізніше. Ситуацію тримаю на особистому контролі. За попередніми даними, після інциденту на вул. Бєлінського у Воронежі постраждало троє осіб. Допомогу надано на місці, від госпіталізації люди відмовилися», — написав Гусєв.

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що безпілотник врізався у будинок нібито після того, як був збитий та звинуватив у атаці Україну.

«Його було збито і там влучив уже збитий безпілотник. Але деталі уточнюються. Працює спеціальна комісія. Київський «режим» продовжує атаки на об’єкти цивільної інфраструктури, житлові будинки. Ця діяльність триває, ми з нею продовжуємо боротьбу та продовжуємо «спеціальну військову операцію», — сказав прессекретар Володимира Путіна.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>