Ситуація на ЗАЕС в будь-який час може вийти з-під контролю, — мерія Енергодара радить покинути місто

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Нічого не міняється за весь рік окупації, який вони (російські військові, – ред.) перебувають там. На предмет того, можуть чи не можуть вони погрожувати аварією? Звичайно, відвертих погроз немає, але те, як експлуатується станція, через те, що там зроблені склади техніки, боєприпасів – на території станції, то, зрозуміло, що ситуація в будь-який час може вийти з-під контролю і бути критичною», – сказав перший заступник міського голови Енергодара Іван Самойдюк.

Мерія Енергодара радить покинути місто та околиці.

«Для тих, для кого це неможливо сьогодні. Якщо є транспорт, тримати його повністю заправленим з усіма тривожними валізами, зібрані документи, більш коштовні речі та на перший час засоби виживання. Тому що, якщо ситуація вийде з-під контролю, то можемо розраховувати, що вони будуть зобов’язані та змушені дати «коридори» для виїзду населення з такої території», – додав заступник міського голови Енергодара.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>