Байден упав на сцені під час вручення дипломів

Байден упав на сцені під час вручення дипломів

Президент США Джо Байден упав на сцені під час церемонії вручення дипломів на в академії Військово-повітряних сил у штаті Колорадо — The Associated Press

Байден пожартував, що в четвер його «закидали мішками з піском» після того, як він спіткнувся і впав – але не отримав травм – на сцені під час випускного вечора Академії ВПС США.

Байден вітав випускників у Колорадо-Спрінгс, штат Колорадо, і перечепився та впав, повертаючись зі сцени на своє місце. Йому допоміг піднятися офіцер Військово-повітряних сил, а також двоє співробітників Секретної служби США.

Глядачі, в тому числі деякі члени офіційної делегації на сцені, занепокоєно спостерігали, як Байден, який у свої 80 років є найстаршим президентом в історії США, повернувся на своє місце, щоб побачити закінчення церемонії.

«Мене закидали мішками з піском», – з усмішкою сказав президент журналістам, коли повернувся до Білого дому в четвер увечері.

Два маленькі чорні мішки з піском лежали на сцені, підтримуючи телесуфлер, яким користувався Байден та інші промовці на церемонії вручення дипломів.

«З ним все гаразд», – написав після інциденту Речник Білого дому Бен Лаболт у своєму twitter.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>