Обстріл Росією багатоповерхівок у Запоріжжі: розбір завалів завершено, постраждали 38 людей

Усі рятувальні роботи та розбір завалів на місцях російського удару по двох багатоповерхівках Запоріжжя 22 березня завершено. Відомо про двох загиблих і 38 постраждалих

Про це в ефірі Еспресо заявив Аскад Ашурбеков, депутат Запорізької обласної ради.

Наразі завершено всі рятувальні роботи та розбори завалів. 38 людей поранено, з них троє дітей.

«Якби удар був би вночі, жертв було б набагато більше. Це свідчення віроломних дій окупантів, які б’ють просто серед білого дня, намагаючись залякати та посіяти паніку серед місцевого населення», — наголосив він.

Раніше про ще одного загиблого повідомили у Запорізькій ОВА Укрінформу. Зазначається, що у лікарні від відкритої черепно-мозкової травми загинув хлопець 2004 року народження.

«Кількість загиблих внаслідок терористичної атаки 22 березня збільшилась: у лікарні помер хлопець 2004 року народження», — йдеться у повідомленні.

Також в ОВА розповіли, що лікарі дві доби боролися за життя потерпілого.

До цього повідомлялося, що загалом постраждали 34 людини, одна з яких померла в лікарні. Серед мирних жителів, які отримали ураження, ушпиталили 29, зокрема трьох дітей.

22 березня про завершення рятувальної операції розповів міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Рятувальники витягли з-під завалів 6 людей та ліквідували пожежу у двох багатоповерхівках. Допомагали волонтери.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>