Близько 200 тис. людей вийшли на акції протесту в Тель-Авіві проти судової реформи в Ізраїлі

У суботу на акції протесту в Тель-Авіві вийшли близько 200 тис. людей: жителі Ізраїлю вимагають скасування судової реформи прем’єра Нетаньягу
Про це пише Al Jazeera.

У суботу 25 березня відбувся черговий протест проти розпочатої урядом Беньяміна Нетаньягу судової реформи. Близько 200 тис. мітингувальників зібралися на вулицях Тель-Авіва.

«Ми зібралися тут сьогодні, щоб приєднатися до сотень тисяч, якщо не мільйонів ізраїльтян, які підтримують цінності, на яких була заснована ця країна», — сказав працівник сфери високих технологій Даніель Нісман в інтерв’ю агентству «Франс Прес».

«Це все, на що ми можемо сподіватися, що він (Нетаньягу, — ред.) поверне нас від краю прірви», — сказав 36-річний чоловік.

Уряд наполягає на змінах, які б обмежили повноваження Верховного суду виносити рішення проти законодавчої та виконавчої гілок влади і надали коаліційним законодавцям більше повноважень у призначенні суддів.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>