Подарунки для хлопця мандрівника

Якщо ваш коханий займається туризмом, любить подорожувати країною або світом, то з вибором подарунків для нього проблем не повинно виникати. Достатньо проаналізувати його вподобання, щоб обрати підходящий варіант до будь-якого свята. В даній статті ми розповімо, на що звертати увагу при виборі, а також поділимося цікавими ідеями презентів. Сподіваємося, ця інформація буде корисною для вас. В якості бонуса відкриваємо секрет, де можна придбати класні та якісні презенти. Це інтернет-магазин Свято-шоп, в якому представлено безліч крутих речей. Подарунок для хлопця від PrazdniShop неодмінно сподобається юнаку.

ТОП-10 подарунків для хлопця-мандрівника

Вибір подарунка для хлопця-мандрівника іноді складний, але ці ідеї можуть надихнути вас:

  1. Карта світу на стіну. Це гарний і функціональний презент, який дасть йому змогу відстежувати свої подорожі та планувати нові.
  2. Рюкзак. Хороший рюкзак є необхідним спорядженням для кожного мандрівника. Виберіть модель високої якості, зручну для носіння, з достатньою кількістю кишень та відділень.
  3. TRAVEL BOOK. Ця річ стане джерелом натхнення та корисної інформації для майбутніх поїздок. Виберіть книгу про улюблений напрямок подорожей або про мандрівників-легенд.
  4. Портативний зарядний пристрій. Мандрівникам часто потрібно заряджати гаджети на ходу, тому переносна зарядка є дуже корисним подарунком.
  5. Водонепроникна сумка. Якщо ваш хлопець полюбляє водні види спорту або подорожує в дощові місця, подаруйте йому цю річ. Вона неодмінно сподобається йому.
  6. GoPro камера. Чудовий спосіб зафіксувати подорож і зберегти спогади на все життя — використовувати GoPro-камеру. Якщо бюджет дозволяє, подаруйте юнакові цю річ.
  7. Абонемент на спортивні заходи. Якщо хлопець-мандрівник любить спорт, то абонемент на спортивні заходи в іншому місті або країні стане чудовим презентом.
  8. Набір для готування на природі. Для любителя кемпінга та подорожей на природу підійде набір для приготування їжі на природі.
  9. Надувний гамак. Це прикольна річ, за допомогою якої можна швидко організувати місце для відпочинку на природі.
  10. Органайзер для документів. Корисний аксесуар для зберігання документів для квитків. В цьому багато відділень для всього необхідного, тому всі папери будуть у порядку.

Якщо серед цих варіантів не знайшлося підходящого, читайте далі. Ми обов’язково знайдемо ідеальне рішення.

Що подарувати любителю туристичних походів

Якщо ваш обранець є туристом, зверніть увагу на наступні презенти:

  • Рюкзак . Хороший рюкзак є необхідним спорядженням для кожного похідника. Виберіть виріб високої якості, в який поміститься необхідне спорядження, зі зручними лямками та надійними блискавками.
  • Намет. Це необхідний предмет для ночівлі під час походів. Виберіть легкий та міцний намет, що легко збирається.
  • Ніж. Це універсальний інструмент, який стане в нагоді під час походів для нарізання їжі, різання мотузок, та інших завдань. Він повинен бути якісним, легким і зручним для носіння.
  • Термос. Зберігати напої та їжу гарячими протягом дня допоможе термос. Рекомендуємо надати перевагу виробу з якісних матеріалів, виконаному в цікавому дизайні.
  • Гамак. Гамак є чудовим місцем для відпочинку після довгої прогулянки в лісі. Оберіть модель, що легко встановлюється і складається, наприклад надувну.
  • Портативна газова піч. Якщо хлопець любить готувати на природі, то компактна пічка стане чудовим презентом. На додачу можна придбати декілька газових балонів.
  • Книга про мистецтво виживання. Цей подарунок сподобається як початківцю, так і досвідченому похіднику. Виберіть книгу, яка містить поради щодо виживання в різних умовах.
  • Бінокль. Цей корисний предмет дає змогу роздивитися далекі об’єкти та тварин. Виберіть модель, що може збільшувати зображення на велику відстань.

Варіанти подарунків для частих подорожей за кордон

Якщо обранець часто їздить за кордон, подаруйте йому наступні речі:

  • Путівники. Путівники допоможуть юнакові краще познайомитися з новими місцями і вибрати цікаві маршрути. Виберіть ті, що покривають найбільш цікаві для нього регіони та міста.
  • Скретч-карта світу. Це чудова прикраса для дому, що допоможе хлопцеві планувати майбутні подорожі. Зазвичай в комплект входить все необхідне для користування: настінні кріплення, монетка для стирання верхнього шару, фетр та ін.
  • Валіза. Міцна та добротна валіза гарантовано сподобається тревелеру. Цікавим варіантом є удароміцна модель, що закривається на замок.
  • Набір для подорожей. Можна подарувати набір для подорожей, до якого входять маленькі пляшечки для шампуню та гелю для душу, а також міні-набір для гоління та інші речі, що стануть у нагоді в поїздці.
  • Фотоапарат. Якщо людина любить фотографувати, то фотоапарат стане прекрасним подарунком. Це може бути полароїд або ж плівкова модель, за допомогою яких можна робити дуже естетичні знімки.
  • Рюкзак. Це корисний подарунок для тих, хто часто подорожує. Він може використовуватися для зберігання особистих речей, які не хочеться скласти до валізи.
  • Мовні курси. Якщо юнак збирається відвідати країну, де говорять іншою мовою, ви можете подарувати йому мовні курси. Це допоможе йому підготуватися до поїздки і навчитися спілкуватися з місцевим населенням.

Подарунки для мандрівника — патріота України

Подарунки хлопцеві, що любить відвідувати різні міста України, можуть бути наступними:

  • Пивна карта України. Це елемент домашнього декору, що виконаний з деревини і має спеціальні отвори для кришечок з-під пива. Юнакові неодмінно сподобається заповнювати таку карту.
  • Футболка з патріотичним написом. Якісну бавовняну футболку можна вдягати в подорожі влітку, привязуючи до себе цікаві погляди оточуючих.
  • Картина по номерам з патріотичним змістом. Це один із найкращих презентів сьогодні. Розмальовувати полотно можна під час поїздок, аби не нудьгувати у транспорті.
  • Мапа України. Це корисний подарунок для того, щоб допомогти планувати маршрути та знаходити цікаві місця для відвідування.
  • Гірський планшет. Портативний пристрій з GPS, який може бути корисним під час мандрування в горах, допомагаючи знаходити шлях та планувати маршрути є класним варіантом презента.
  • Книга про історію та культуру України. Вона допоможе більше дізнатися про культуру та історію місць, які відвідує людина.
  • Компактна камера. Вона є корисною для того, щоб зберегти спогади про подорож у вигляді фото та відео.
  • Фотоальбом. Ще одна ідея цікавого подарунка. З його допомогою хлопець зможе переглядати видатні моменти з поїздок та заново переживати приємні емоції.

Круті презенти для мандрівника чекають вас на офіційному сайті магазину PraznikShop.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>