Україна стане членом Євросоюзу, — фон дер Ляєн

ляєн

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн вважає, що Україна стане членом Європейського Союзу.

Про це вона заявила у четвер під час спільного засідання Єврокомісії та уряду України у Києві, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Європейську правду.

Фон дер Ляєн вважає, що рух України допомагає не лише самій Україні, а й Європейському Союзу. «День, коли Україна стала кандидатом — став новим початком для України, а також він став новим початком для ЄС», — запевнила фон дер Ляєн.

Президентка Єврокомісії переконана також, що Єврокомісія сприятиме Україні наближатися до вступу, «до того дня, коли український прапор буде піднятий там, де йому належить бути — перед будівлею Берламонт в Брюсселі». Це — будівля, де розташована Європейська комісія, перед нею розташовані прапори повноправних членів ЄС.

Урсула фон дер Ляєн також наголосила, що виступає за посилення бізнес-співпраці. «Наша зустріч — сигнал європейським інвесторам», — пояснила вона. 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>