Британська розвідка пояснила, чому війна РФ проти України зайшла в глухий кут

Російські та українські війська не досягають суттєвих успіхів на жодній ділянці фронту, через що війна РФ з Україною зайшла в глухий кут

Про це повідомляє міноборони Британії у twitter.

Британська розвідка зазначає, що останніми днями найзапекліші бої точилися на трьох ділянках. На Луганщині, біля Кремінної, українські військові, ймовірно, досягли невеликих успіхів та успішно відбили російську контратаку.

Крім цього, у розвідці Британії підтвердили дані, що росіяни на початку тижня нібито захопили Соледар та припустили, що після цього вони взяли паузу та відновлюють сили у місті.

В Запорізькій області, обидві сторони зосередили значні сили, які вели артилерійські перестрілки та сутички, але уникали будь-яких широкомасштабних наступальних зусиль.

«Загалом конфлікт зайшов у глухий кут. Однак існує реалістична можливість локального просування росіян навколо Бахмута», — дійшли висновку в британські розвідці.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>