Західні союзники змінили підхід до воєнної допомоги Україні

bradley

Як повідомили CNN двоє високопоставлених чиновників США, останнім часом відбулися суттєві зміни в типі озброєння, яке США та їх союзники почали надавати Україні, щоб задовольнити запити Києва щодо вогневої потужності.

Про це інформує Цензор.НЕТ

Останнє оголошення США про допомогу включало більше наступальної зброї, такої як бойові машини Bradley та передові ракетні системи великої дальності. Експерти сходяться на думці, що Bradley надають Києву значний новий наступальний потенціал.

«Я гадаю, що українці зроблять так, візьмуть ці 50 Bradley й помістять більшість із них в один батальйон чи одну бронетанкову бригаду… і створять залізний кулак, який буде використаний для проникнення в російську лінійну оборону», — сказав генерал-лейтенант армії США у відставці Бен Ходжес.

Один американський чиновник також зазначив, що Україна дотримується обмежень на використання зброї, наданої Заходом, цим самим пом’якшуючи застереження щодо надсилання більш потужних систем. 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>