Путін готує державні заколоти в країнах Європи, — експерт з військової контррозвідки

путін путлер
Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула вважає, що російські спецслужби працюють у напрямку усунення керівників європейських країн

Про це він сказав в ефірі телеканалу «Еспресо».

«Лідерам країн Європи стало зрозуміло, що поки вони заграють з Путіним, він готує державні заколоти в найбільш впливових європейських країнах. Російські спецслужби працюють у напрямку усунення керівників країн Європи. Агенти РФ мають різні завдання та різні соціальні статуси. Є агенти, які працюють з офіцерами, є агенти впливу. Є агенти, які приїхали в Європу ще під час розпаду СРСР. Їм допомогли зробити свій бізнес у Німеччині, Франції, Великій Британії, Угорщині. Тобто у впливових країнах, які формують політику ЄС», — пояснив Притула.

Експерт з військової контррозвідки також додав, що інші агенти РФ з’явилися в Європі внаслідок вербування перспективних молодих політиків й службовців.

«Агентам допомогли піднятися на найвищі щаблі політичного бомонду. Також є російська агентура у бізнесі, яка має впливовий капітал та завдяки цьому капіталу спілкується з поважними людьми. Таким чином отримує інформацію, або впливає на людей. Ці мережі РФ будувала десятиліттями», — зауважив Притула.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>