У верхівці силового блоку РФ криза — розвідка Британії

Валерій Герасимов
Нова хвиля критики на адресу керівництва російської армії свідчить, що у силовому блоці РФ знову розгорнулося жорстке протистояння між різними групами впливу

Про це повідомляє міноборони Британії у twitter.

Британська розвідка звертає увагу, що 6 грудня російський воєнний злочинець та колишній офіцер військової розвідки Ігор Гіркін, заявив, що провів два місяці у складі батальйону терористичного угрупування «ДНР» на передовій. Він стверджує, що його останній досвід виявив «кризу стратегічного планування» у війні Росії проти України.

Крім цього, Гіркін висміяв нинішній акцент російської армії на будівництві великих позиційних оборонних споруд та поставив під сумнів їхню користь у сучасній війні.

«Коментарі Гіркіна підкреслюють бурхливі дебати щодо ведення війни, які тривають серед російських силовиків. Чутки, які поширювалися в соціальних мережах протягом останніх 48 годин про те, що начальника генштабу РФ генерала Валерія Герасимова могли звільнити, неможливо перевірити. Однак міжфракційна напруженість, ймовірно, поширюється на верхівку військової ієрархії Росії», — дійшли висновку в британській розвідці.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>