Результати виборів у США не вплинуть на підтримку України

Міністр оборони Резніков заявив, що результат проміжних виборів у Сполучених Штатах Америки не вплине на підтримку України

Про це заявив міністр Олексій Резніков під час брифінгу.

На питання, як зміниться підтримка України після виборів у США, які відбудуться 8 листопада, міністр оборони відповів, що допомога зі сторони Штатів збережеться.

«Я неодноразово зустрічався з представниками Сенату та Конгресу, і кожного разу делегації були двопартійними. Я спілкуюся на постійній основі з міністром оборони Ллойдом Остіним, з його командою. Я чітко розумію, що підтримка Сполучених Штатів залишиться двопартійною і двопалатною теж», — сказав Резніков.

Також Резніков наголосив, що американці люблять перемагати, тому будуть притримувати Україну, адже за нами правда.

«У мене є особисте персональне розуміння та відчуття, що у переважній більшості американський народ підтримує Україну у цій несправедливій війні. І американський народ хоче перемоги України. А американці — дуже прагматичні люди, американці люблять перемагати. Вони розуміють, що вони партнерами будуть у цій війні, в перемозі над злом», — додав міністр.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>