До України за добу повернулося трохи менше людей, ніж виїхало

Упродовж минулої доби, 1 листопада, до України приїхали 30 тисяч людей, з яких 27 тисяч – українці. При цьому виїхала за кордон – 31 тисяча людей

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, передає «Еспресо.Захід».

З України минулої доби вибула 31 тисяча людей. 18 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови. Водночас прибули до України за добу 30 тисяч людей, з них 27 тисяч – українці.

Також за добу 1 листопада західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнула 61 тисяча людей. Проїхала через кордон 16 тисяч транспортних засобів.

Крім того, за добу оформлено 52 вантажівки з гуманітарною допомогою.

При цьому не пропущено через кордон 8 чоловіків, оскільки у прикордонників виникли підозри щодо дійсності їхніх документів про «інвалідність», «непридатність до військової служби». Також охоронці кордону виявили підроблені відмітки «про прийняття на консульський облік» та підроблені свідоцтва про народження дітей.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>