Близько 6% території Харківщини ще під окупацією

Станом на 14 вересня на Харківщині повністю звільнені від росіян 16 громад – наразі ще близько 6% території області залишаються під окупацією.

ДжерелоОфіс президента з посиланням на заяву голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова під час наради під головуванням Володимира Зеленського 14 вересня

Дослівно ОПУ: «Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов поінформував президента, що в регіоні повністю деокуповано 16 громад, частково деокуповано сім громад. Під окупацією залишається близько 6% території області, тоді як до контрнаступу українських військових було окуповано 32% Харківщини».

Деталі: Голова ОВА додав, що наразі в регіоні проводять роботи з відновлення пошкоджених об’єктів інфраструктури – йдеться про електропостачання, мобільний зв’язок та роботу медичних установ.

Зеленський наголосив на важливості якнайшвидшого поновлення електропостачання на звільнених територіях і закликав збільшити кількість бригад енергетиків та працівників ДСНС, щоб пришвидшити цей процес.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>