ЗСУ вдарили по залізничному составу рашистів в Генічеську

Зранку 8 серпня в окупованій Новоолексіївці Генічеської громади пролунав вибух.

Неподалік залізничного вокзалу був «приліт» по залізничному составу рашистів, що направлявся з окупованого Криму, повідомляє ІРС.Генічеськ.

Наразі всі дороги до селища Новоолексіївка перекриті російськими військовими. В окупаційній владі регіону подію поки не коментували. Офіційних коментарів ЗСУ також наразі немає.

Як повідомлялось, раніше в окупованій Новоолексіївці Херсонської області окупанти вантажили бойову техніку. Росіяни запустили «освітній процес» у 23 школах окупованої Генічеської громади. Генічеський район, що межує з незаконно анексованим росією Кримом, був окупований військами рф у перший день повномасштабної війни росії проти України. У серпні ЗСУ нанесли декілька ударів по позиціям ворога у Генічеському районі.

Поки що Херсонщина переважно окупована російськими військами, в декількох районах йдуть бойові дії. Триває контрнаступ Збройних сили України, українські захисники регулярно завдають ударів по логістиці і позиціям ворога, знищують склади боєприпасів, окупанти втрачають захоплені території.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>