Данілов: Повторний наступ на Київ навряд чи вдасться

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що повторний наступ Росії на Київ навряд чи вдасться.

Джерело: Данілов в інтерв’ю LB.UA

Пряма мова секретаря РНБО на репліку, що українська розвідка не виключає повторний наземний наступ росіян на Київ: «Росіяни не виключають для себе питання, які вони поставили 24 лютого, коли перейшли в активну фазу – це знищення нас як держави, ліквідація військово-політичного керівництва нашої країни. Вони своїх планів не міняли. Тому для нас у цьому нічого дивного немає. Інша річ, що це їм не вдалося, і будемо вважати, що навряд чи вдасться».

Деталі: Данілов додав, що Україна контролює ситуацію на кордоні з Білоруссю, зокрема, щодня отримує дані розвідки стосовно того, що там відбувається.

Він також додав, що Україна вживає «певних заходів» – серед іншого «була перевірка областей за дорученням президента, які є прикордонними до Білорусі, наскільки ми готові будемо зустрічати (білоруські війська, – ред.), якщо буде відкритий наступ з боку Білорусі».

Данілов підкреслив, що «поки що розвідка вважає, що цього не буде».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>