Росіяни у Брянській та Курській областях проводять демонстраційні дії для сковування маневрів українських військ, білоруси посилено охороняють кордон

окупанти орки війська рф

Про це передає Генштаб ЗСУ у фейсбук.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація суттєвих змін не зазнала. Підрозділи збройних сил Республіки Білорусь продовжують виконувати завдання з посилення охорони ділянки білорусько-українського кордону в Брестській та Гомельській областях.

Наголошується, що зберігається загроза завдання ворогом ракетних та авіаційних ударів з території і повітряного простору Білорусі.

На Сіверському напрямку противник продовжує утримувати в прикордонних районах Брянської та Курської областей окремі підрозділи військ Західного військового округу. Вони проводять демонстраційні дії з метою сковування маневру підрозділів українських військ та недопущення їх перекидання на інші напрямки.

Також ворог здійснив обстріли наших позицій із ствольної та реактивної артилерії у районах сіл Катеринівка, Середина-Буда та Мезенівка Сумської області. Вів повітряну розвідку біля Гаю та Шалигиного.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>