У Мелітополі ЗСУ з HIMARS знищили базу російських окупантів

У ніч на 8 серпня, в тимчасово окупованому Мелітополі українські захисники знищили базу рашистів з реактивної артилерійської ракетної системи HIMARS

Про це інформує в телеграмі міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Сьогодні вночі високоточними ракетами HIMARS було нанесене вогневе ураження по пунктах тимчасової дислокації окупаційних військ на промислових майданчиках в різних районах міста Мелітополя», — написав Федоров.

Мер міста повідомляє, що наші воїни знищили значну кількість військової техніки ворога та понад сотню рашистів. ППО загарбників не може збити снаряди американської РСЗВ.

«На минулому тижні значну частину ППО окупанти передислокували з Мелітополя до Херсону. Сьогоднішня ніч найбільш результативна та свідчить, що ворожі підрозділи ППО вже не спроможні чинити опір HIMARS», — йдеться в повідомленні.

Такі дії окупантів допомагають ЗСУ вести контрнаступальну операцію на мелітопольському напрямку, додав Федоров.

  • Найважчі бої під час нової фази війни Росії проти України очікуються на ділянці у 350 км, що тягнеться на південний захід від Запоріжжя до Херсона.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>