Вбивство в Оленівці: будівлю замінували так, щоб швидко поширився вогонь – ГУР

Українська розвідка повідомляє, що бойовики «Вагнера» для вбивства військовополонених в Оленівці замінували приміщення, де були українські бійці, і знищили їх, щоб приховати звірства своїх «допитів».

Джерело: головне управління розвідки

Дослівно: «Встановлено деякі обставини навмисного вбивства українських військовополонених в колонії у н. п. Оленівка (Донецька область), в якій перебували українські військовополонені, у т.ч. зі складу полку «Азов»…

Російська сторона не мала наміру здійснювати обмін військовополоненими та з метою приховування неналежних умов та форм допиту українських військовослужбовців (що могли б служити доказовою базою у Гаазькому суді) умисно знищила полонених.

За наявними даними, мінування місця утримання українських бійців було здійснено бойовиками ПВК «Вагнер» з використанням легкозаймистої речовини, що призвело до швидкого поширення пожежі у приміщенні«.

Деталі: Розвідники повідомляють, що українських захисників допитували слідчі т. зв. «мдб ДНР» спільно з представниками ПВК «Вагнер» та ФСБ РФ.

Під час цих допитів окупанти активно використовували фізичні тортури та побої.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>